Vil vi egentlig have hjælp ?

Imorges da jeg gik hjem fra dagplejen var der en ung kvinde der faldt.. Hun rejste sig så hurtigt op at jeg nærmest ikke nåede at tage stilling til om jeg skulle hjælpe..
Og det fik mig til at tænke - ønsker man egentlig hjælp når man falder offentligt?
Jeg mener, jeg vil ikke have hjælp ! Jeg skynder mig at kigge mig omkring i håb om at ingen så mig falde, og så skynder jeg mig ellers videre !

Men jeg læste forleden et indlæg på en blog hvor vedkommende brokkede sig en smule over, at hun ingen hjælp fik da hun faldt.. At folk bare vadede forbi hende.. Men altså, er vi kvinder ikke generalt ret gode til at brokke os over ting som vi måske i virkeligheden ikke behøver eller ønsker?

Ej jeg ved det ikke, jeg tør ikke rede alle over en kam. Men JEG er i hvert fald god til at brokke mig over små-ligegyldige ting !!

Kommentarer

kvindehjertet sagde…
Hehe, jeg tror ikke at jeg ligefrem brokkede mig over, at ingen hjalp mig - jeg konstaterede blot og undrede mig over dette! Det har ingenting med brok at gøre... Havde det været en gammel dame, der var gledet, så håber jeg at reaktionerne havde været anderledes! Og ja, indlægget var slet ikke brok relateret, men fint hvis det kan få tankerne igang!
Tina sagde…
Det var skam heller ikke ment som negativ brok (selvom brok i sig selv måske er et lidt negativt ord..), men ja det satte bestemt mine tanker igang.. Og jeg har selv oplevet det engang for nogle år siden da jeg væltede (ret voldsomt) på cykel! Jeg ønskede ikke hjælp, men undrede mig ærlig talt over at så mange mennesker bare gik lige forbi mig..

Generelt så nyder jeg at læse hvad du skriver, for ja, du sætter netop mine tanker igang ;-)

Populære indlæg