Over and out.. Of Egypt..

Så er jeg færdig med mit Egypten trip.. Jeg håber I har nydt det :-) Og ikke er blevet helt sindssyge af alle de billeder - men det var så svært at vælge fra,hihi..

Alle mine bekymringer forsvandt da vi nåede vores værelse og jeg så vores udsigt.. Det var fantastisk at være på charter-ferie.. Og så med all-inclusive !

Jeg har virkelig nydt det, og det har datteren og manden også!

Imorges da datteren havde fået tøj på, tog hun sine sandaler og sagde; "Gå..!" Årh lille skat, nej vi skal ikke ud og gå idag.. Det er alt for koldt.. Og du kan altså ikke bruge dine sandaler foreløbig..
Vi har alle overdrevet lyst til at tage afsted igen lige om lidt.. Men det kommer ikke til at ske, for vi har hverken råd eller tid - desværre..

Nå, der kommer vist ikke flere indlæg fra mig lige nu.. Selvom jeg ikke tør love noget, for jeg havde jo, som jeg fortalte, taget en blog-bog med, og der er også blevet skrevet et par ideer i  ;-)

Kæmpe knus fra mig til jer !!

Kommentarer

Anja sagde…
Dejligt at læse lidt om din ferie :) Der ser skøøøønt ud. Jeg vil også til Egypten, NU! Og btw, bliver jo helt blød i knæene når jeg ser din smukke datter!
Tina sagde…
Hej Anja
Godt det ikke blev for kedeligt,hihi..
Der var også meget skønt, gad virkelig godt at vi kunne være blevet dernede meeeeeget længere!!
Hvor er du sød - tak :-)

Populære indlæg