Roadtrip to Cairo

Ja når man er i Egypten skal man jo også se Pyramiderne og Sfhinxen, men det var en bustur på 6 timer hver vej, så det var kun manden og jeg der tog afsted. Datteren blev hos farmor og farfar på hotellet..

Jeg tog en masse billeder på turen, og her er bare et udpluk;Lige en lille sidebemærkning til det næste billede - der bor 83 millioner mennesker i Cairo, og der er 3 millioner indregistrerede biler. Ved I hvor mange bil-uheld der sker hver dag? KUN 4 !!!
Og her skete et af dem kort før vi kørte forbi.. Nåede ikke at fange det med kameraet, men det var en politibil der var forrest i harmonikasammenstødet !!


Kæresten og jeg på en bro over Nilen..

Nilen

Pludselig kunne Pyramiderne skimtes i det fjerne - sejt !

Så kom vi frem !!

Politiet på kameler (hvis du trykker på billedet så det blir stort, vil du kunne se at den ene betjent leder efter guld!! hihi)

Sfhinxen !!


Tjek fuglene for at få en ide om hvor stor Sfhinxen er !

Über cool billede af den skønne mand !


Det var en overdrevet stor oplevelse at se Pyramiderne og Sfhinxen ! Det kan altså kun anbefales - men det vidste I vel godt,hehe..

Busturen var lang, men manden og jeg er ret gode til at nyde hinandens selskab - og så sov vi også nogle timer undervejs ;-)

Kommentarer

Tanja sagde…
Åh hvad 6 timer hver vej.. Var det ikke hårdt?

Men sikke en oplevelse :D
Tina sagde…
Nej det var faktisk slet ikke så slemt som jeg havde frygtet.. Vi sov et par timer på vejen derud, og ellers så var der jo masser at kigge på undervejs ;-)
Og som skrevet - vi nyder bare hinandens selskab og sad bare og puttede og snakkede :-)

Ja det var en super fed oplevelse, men det var godt nok underligt da det sluttede og vi sad i bussen på vej hjem.. Så var ligesom bare det.. Vi havde set hvad vi ville, og var på vej hjem til hotellet igen - mærkeligt,hehe..

Populære indlæg