Alt og Ingenting

Jeg har bare lyst til at skrive, og det er sjovt, men hver gang jeg tager computeren på skødet (enten i sofaen, på gulvet eller i sengen), hvilket sker ret sjældent, så vælter der ord ud af mig !

Jeg er begyndt at blive rigtig nervøs for at få et job.. Jeg mener, jeg vil jo gerne igang igen - men kan jeg finde ud af det? Det er mere end 1½ år jeg har gået herhjemme, det godt nok længe!!

Nå men det der jobcoach halløj går ret godt (skal til mit andet møde på torsdag), og umiddelbart er planen at få mig ud i praktik hos nogle forskellige firmaer - Goddag Tina 14 år ! Men tanken tiltaler mig. Det vil jo sige at jeg får lov at prøve nogle forskellige jobs af.. Min lektie til på torsdag lyder på at jeg bla. laver en liste over steder jeg gerne vil i praktik..Listen ser indtil videre sådan her ud:

  • Politiken
  • Gladsaxe HovedBibliotek
  • Rideskole (har endnu ikke fundet en præcis location)
  • Fotograf

Planen er at jeg skal have skrevet 5 konkrete firmaer ned, så jeg er gået i tænkeboks..

         *********************************************************************
Idag har jeg været i Ikea med min mor for at finde et sofabord (til os), men det var faktisk slet ikke så nemt. Planen var egentlig bare et pangfarvet läckbord til 39kr, men farverne der var at vælge imellem var sgu ærlig talt lidt fesne, så det droppede jeg ret hurtigt..

Til gengæld faldt jeg pladask for et højt rundt Oleby sofabord - meget romantisk stil - ligesom vores sofa!

Jeg nåede at samle det inden jeg hentede datteren i dagplejen, bagte nogle lækre muffins, stillede de 2 nye lysestager på bordet, og en lille lilla blomst på hylden under - bare for at lade bordet komme så godt til udtryk som det lige kunne lade sig gøre... For jeg fik ret - kæresten er ikke vild med det.. Men det er jeg altså, så nu har jeg givet ham weekenden over til at vænne sig til det! Jeg håber virkelig det sker, for nøj hvor jeg synes det klæder stilen i stuen rigtig godt !!De lækre muffins (ja, jeg ved de er lækre for jeg har lige spist en,hihi). Chokolademuffins med flydende hvid chokolade i midten, og hvid/orange chokoknapper på halvdelen og hvide chokoknapper på den anden halvdel - MUMS !!


Nå nu vil vi sætte en Suspekt dvd på - skal jo liiige have set alt hvad vi har inden Selvmord koncerten på lørdag - ÅRH jeg glæder mig!! Og så er det i Operaen, hvor blæret er det lige?!?!
Meeeen til gengæld gruer jeg lidt for at se Andreas igen, for som I måske husker fra et tidligere indlæg om lækkerbuksen, så faldt jeg jo lidt for ham...
Men oki, jeg kom mig over det første gang, mon ikke jeg kan klare det igen? hihi..

Er der egentlig nogle af jer, kære læsere, der er til Selvmord ? Altså Suspekt drengene og LOC ' s nye band ;-)

Kommentarer

Anja sagde…
Arj, de muffins ser uhyggeligt lækre ud. Mums.
Jeg er ikke så meget til den genre der som Selvmord. Det er lidt for "dystert". Hehe. Men ikke fordi det er dem, bare generelt den genre. Jeg skal bare have nogle pop og rock numre ;-)
Tina sagde…
De smager virkelig også godt. Og så var det bare alt for længe siden jeg havde bagt nogle,hihi..

Jah det er dystert, og jeg synes egentlig heller ikke det er helt fantastisk musik, men drengene er søde, og så fede at opleve live på en scene !

Åh rock kan jeg slet ikke holde ud, men pop er vi vel alle til på den ene eller anden måde ;-)

Populære indlæg