Skabet....

Altså ikke skabet på sådan en krukket måde, men Skabet som jeg har mit tøj i..

Forleden dag fik jeg endelig ryddet op i skabet igen, og der er endelig kommet nogenlunde styr på det hele.. Men hold da kæft, jeg har meget tøj!!
Fx så har jeg 53 kjoler - det godt nok vildt !!

Inden jeg blev gravid havde jeg... hmm.. 5 kjoler - max!! Men da jeg blev gravid, og maven begyndte at fylde, så var kjoler bare det behageligste at have på, og jeg begyndte at føle mig enormt feminin når jeg havde kjole på. Den følelse har så bare holdt ved, og den dag idag kan jeg ikke gå i byen eller til fest i andet end kjole og stiletter,, Lidt tosset egentlig, men what the hell ;-)

Jeg fik også talt mine stiletter - altså dem som er fremme lige pt, og der har jeg 23 par (selvfølgelig!), men det er altså planen at de skal have nogle hylder på væggen på et tidspunkt, så de rigtig kan komme til deres ret. Endnu står en masse af dem i kasser, da der ellers overhovedet ikke er plads til dem.

Taskerne lå bare i bunden af skabet (hvilket nogle af de største stadig gør), men resten er kommet op at hænge på sådan en fin stof-ting med velcrobånd på. Kønt ved jeg ikke om det er, men det fungerer, og mine tasker kan da ses nu - dem er jeg jo også så glad for !!

Da vi boede i Farum, havde jeg et helt rum som skab, altså et vaskeægte Walk-In-Closet - og nøøj det var sejt! Jeg skal nok se om jeg stadig har billeder af det!!
Men hold op hvor jeg savner det.. Det er altså også et krav til næste sted vi skal bo - jeg skal have et rum til alle mine ting !!

Er der nogle af jer kære læsere, der har sådan et rigtigt Walk-In-Closet?? I så fald - må jeg se? Hihi..

Kommentarer

Tanja sagde…
Hvor sjovt.. Sådan noget som kjole, tunika og leggins begynde jeg os først at gå i da jeg også blev gravid.. og nu elsker jeg det.. Faktisk lige før jeg ikke kan holde ud at have et par bukser på.. Med mindre de altså sidder virkelig godt til som et par leggins ;) (altså uden det strammer)

Vil os have mere plads når vi flytter i hus ;) Vi får desværre nok bare ikke råd til et helt nyt hus, for i mange nye er der faktisk bygget et "walk-in-closet"
Tina sagde…
Godformiddag Tanja

Hehe tror den er ret klassisk - i hvert fald hvis man nyder at være gravid, hvilket jeg gjorde. Jeg følte mig meget kvindelig og feminin..
Hehe sådan har jeg det også med bukser. Kan godt have de der "bløde-hygge-søndagsbukser" på, men skal jeg ud og 'spille lækker', så har jeg kjole, leggings og stiletter på ;-)

Uhh er det rigtig? Så SKAL vi vinde i lotto.. Årh, det skab som Carrie får af Big i SATC - oz mig tak !!!

Blev du så også klippet kort efter fødslen? Det er også en god klassiker,haha..

Snakker I egentlig om barn nummer 2 endnu?
Tanja sagde…
Vi vil os vinde i lotto.. I aften må den da være der.. I må os gerne vinde.. Kan godt nøjes med halvdelen :p Tænk at vinde hele lortet selv.. 75 millioner :D

Nej mit hår er langt endnu ;) Har overvejet det.. men mit hår har en masse folder hvilket kun gør det værre jo kortere det er.. Det er ikke sjovt at have med at gøre.. :p

Vi har snakket om det en del gange... og os været lige ved at gå i gang med det projekt.. Men altid kommet dertil at vi nok burde vente til vi er kommet i hus.. Hvad med jer?
Men hvor er jeg da bare super skruk til tider..
Tina sagde…
Hehe ja vi vil også gerne dele ;-)

Jah det ville jo bare være fantastisk - og så alligevel lidt vildt, det jo overdrevet mange penge!!!

Haha det kender jeg godt, jeg har også underligt krøllet hår fra naturens hånd, så når mit hår er kort, hvilket det er nu, så skal det enten ha spænder og elastikker osv, eller også skal det glattes før det ser pænt ud ;-)

Vi tænker præcis det samme. Altså at vi skal vente til vi har hus, eller i hvert fald har råd til at flytte igen..

Jah jeg er desværre også begyndt at være lidt skruk. Hvor mange børn vil I gerne have?
Vi vil "bare" gerne have en dreng næste gang, og så er det dét,hihi..
Maiken sagde…
Åhr, sikke et klædeskab :O) Er SLET ikke misundelig :op

Angående Deo fra Aloe Vera, så kan du sagtens købe den af mig, men jeg må indrømme at jeg ikke er tilhænger af den. Den fungere ikke for mig. Jeg har svært ved at anbefale noget jeg ikke synes er godt! Men hvis du har prøvet den og ved hvad det er, så er du velkommen :) Og fungere det ikke, så får du pengene tilbage jo...

Knus Maiken
Du er velkommen til at sms eller maile mig til hver en tid. :)

maiken1984@msn.com
22277399
Tanja sagde…
Vi vil nok gerne have 2-4 stykker afhængig af vores fremtid.. Lige nu hedder det nok 3 stykker.. Men ja man ved jo aldrig.. Nu havde vi jo os vores kamp med at få lavet Mads ;) Tog lige 2½ år..

Håber i får en dreng næste gang.. :) Vil nu os meget gerne prøve at have en pige.. men nu hvor jeg har en dreng har jeg det lidt mærkeligt ved tanken om en pige.. Nok fordi man nu har haft en dreng.. :p Men vi var jo sikker på Mads var en pige.. haha.. Det var det så ikke ;)

Hvad størrelse af lejlighed har i nu?
Tina sagde…
Hej Maiken

Hihi, der er slet ikke plads nok - kunne sagtens bruge 3 gange så meget plads ;-)

Jeg kender udemærket deoen - og de andre produkter, jeg har selv været forhandler ;-)

Jeg vil rigtig gerne købe én, så jeg sender dig en sms inden længe - tak !
Tina sagde…
Hej igen Tanja
Jah oki så kommer det jo lidt an på hvordan det kommer til at gå næste gang mht tiden og sådan ;-)

Selina var en smutter, vi skulle først have haft børn nogle år efter,hihi.. Men hun var en glædelig overraskelse :-)

Haha vi var sikre på at Selina var en dreng, meeen der ton hun fusen på os - underligt at ligge der og høre, "Det er sørme en pige!" Blev helt forskrækket,hehe..

Vores lejlighed er 70kvm - hvad med jer?
Tanja sagde…
Sjovt som vi begge troede forkert ;)
Kende i til kønnet inden fødslen eller?

Vores er 105kvm, så kan vist ikke klage.. men der mangler altså et værelse hvis vi skal have en til ;)
Tina sagde…
Jah, hehe..
Nej vi var enige om i starten, at vi da saaagtens kunne vente med at få noget at vide. Men jeg blev SÅ utålmodig,hihi.. Men jeg fik ikke noget at vide.
Men vi havde bare fornemmelsen af at det var en dreng.. Og alle sagde at de troede det var en dreng ;-)
Kendte I kønnet?

Nej det er da oki med kvm - men det er jo ikke ens betydende med at man har nok plads,hehe..
Ja vi har også nok plads nu, men ikke hvis vi skal have et barn mere..
Tanja sagde…
Ja vi gjord.. Vi var ellers i tvivl om vi ville vide det.. men fik en 3d scanning i uge 26.. og ja det var så vores nysgerrighed der vandt ;)
Tina sagde…
Hehe jeg er faktisk i tvivl om hvad jeg vil næste gang, for det var jo fantastisk først at vide det, da ungen kom ud ;-)
Tanja sagde…
Jeg tror vi vil vide det næste gang også.. Som om jeg fik mere ro i mig selv da jeg fik kønnet at vide.. og det hele blev meget mere virkeligt.. :)
Tina sagde…
Det kan jeg sagtens følge dig i, meeen.. Ja jeg ved det ikke,hihi.. Nu må vi se hvordan vi har det næste gang og om vi kan blive enige ;-)

Populære indlæg