Sunshine, Sunshine Reggae..

Idag fik jeg endelig taget mig sammen til at gøre det som jeg har lovet mig selv i 100 år ! Jeg talte uafbrudt om det i ugerne inden Egypten, meeen det blev hele tiden udskudt, og jeg nåede det faktisk ikke..

Men idag lykkedes det mig finally at komme i solcenter !! Og et helt nyt eksklusivt et af slagsen endda ! Nøjs jeg var imponeret! Men jeg fik da bestemt også lov at betale for det!!

Jeg brugte ca 45kr på at få 12-13min sol + 25 kr for en creme som lovede mig at blive hurtigere brun.. Hmm.. Ja ja jeg hopper på hvad som helst,haha! Men oki, jeg har da fået lidt kant, så farve har jeg da fået ;-)

Da jeg lå i kabinen (hedder det dét?) var der en kvindestemme der guidede mig igennem det hele - alle knapper og funktioner. Jeg kunne blandt andet vælge "Relax" eller "Vital" som sprøjtede små bitte kolde dråber et-eller-andet ud på min krop og mit ansigt - skøøøønt! Jeg er nemlig ikke så god til at tage sol, da jeg synes det blir vold varmt ! Især i mit fjæs, og jeg hader det! Så dette nye system er bare helt perfekt! + at det er muligt nærmest at få så meget blæst i hovedet at jeg helt sikkert kan holde ud at ligge der,hehe..

Nå, men da jeg gik derfra tænkte jeg at jeg helt sikkert ville komme igen, og pludselig ser jeg at man kan købe et solkort med rabat !! Jeg hoppede sgu på den igen, og købte mig mit allerførste solkort ever!!!! Og fyldte det op for 200 kr og fik så sat 270 kr på - nice !

Så nu bliver jeg snart rigtig smækker-lækker brun ;-)

Tager I andre sol?

Kommentarer

Tanja sagde…
Jo os med at holde farven nu hvor man har været syd på ;)
Tina sagde…
Jah lige præcis - det må også være derfor jeg pludselig købte et solkort ;-) hehe

Har det næsten som om jeg er begyndt på fitness el lign - jeg blir jo læææækker,hihi... ;-)

Populære indlæg