Dekoratør praktik

Har jeg jo været i, og for helvede hvor har det bare været fedt!! (Nok også derfor at overskuddet til blogning har været lig nul...)

Det var Leila Bertelsen, selvstændig Dekoratør som tog mig med ud på opgaver i 4 dage. 1 dag på apotek i Nærum, 1 dag på apotek i Herlev, 1 dag i Neye i City2, 1 dag i Neye i Rødovre.

Og jeg har et par billeder, de er ikke skide gode, men så får I da en ide om hvad det er jeg har lavet;
Det har virkelig været inspirende og rigtig hyggeligt (thumps up for Leila!!), men desværre har jeg også fundet ud af, at det ikke er Dekoratør-vejen jeg skal gå. Uddannelsen foregår i Jylland, og der er nærmest ingen job at få bagefter - øv !

Men det var fedt at få lov at være med !!
Tak Leila, og tak Camilla Jobcoach !

Kommentarer

Tanja sagde…
Lyder til et par hyggelig dage :D
Har du så en ide om hvad du så vil?

Skal selv til samtale ved min sagsbehandler tirsdag, er godt nok spænd på hvad planen bliver..
Tina sagde…
Det var det også, og vi klikkede bare rigtig fint, dekoratøren og jeg :-)

Nej ik rigtig, jeg synes godt nok det er svært. Og så er jeg jo hele tiden nødt til at være obs på arbejdstiden - intet senere end fri 16, hvis altså det ligger i nærheden.. Det altså ikke nemt..

Du går også bare og forsøger at finde hovede og hale i det hele, du ved ik hvad du skal?
Tanja sagde…
Ja det er ikke nemt.
Nej ved det ikke.. Der blev inden min barsel lavet an slags handlingsplan.. noget skole/praktik.. Ved faktisk ikke helt hvad det gik ud på.. Men fået ny sagsbehandler siden sidst.. (surprise)

Men ved ikke hvad jeg vil.. mit første mål er bare at komme i gang (aldrig været i arbejde).. og ja så skal det jo os lige fungere med Mads DP, for Thomas kan ikke hente.
Tina sagde…
Åh det er skide irriterende det der med at man skifter sagsbehandler - har jeg også prøvet masser af gange !

Hvordan kan det være du aldrig har været i arbejde?
Ja det er samme problem her - kun mig der kommer til at hente..
Tanja sagde…
Lang historie... gik ud af 8. klasse fik først hjælp 3 år efter.. de smed mig fra det ene til det andet og først lige før min barsel fik jeg en speciel læge på der kunne skrive under på jeg har en mild form for agorafobi.. Var lige den korte forklaring :p
Tina sagde…
Jamen tak for den korte forklaring så ;-)
Men det var da skide irriterende at du sku vente så længe på at "komme videre".. Jeg håber at du findet noget du trives med :-)

Populære indlæg