Årh lille Hr.Kanin da..!

Igår aftes da veninde Helene og jeg var på vej hjem, sad der pludselig en lille grå kanin midt på vejen. Vi var nødt til at stoppe op for ikke at ramme den, og vi havde simpelthen ikke hjerte til at lade den være, så vi fangede den! Det tog kun et øjeblik, for det lille pus var jo bange og kold og..

Vi tog den med ind i bilen, og forsøgte først at ringe til Oplysningen, som bad os ringe til Falck, som så bad os om at ringe til Politiet. Men i sidste ende ville ingen gøre noget for den lille kanin, så jeg besluttede at den måtte komme med mig hjem.

Så i nat boede den i en lille papkasse (med tæppe + agurk) i vores kælderrum.. Idag står den på altanen, i en lidt større kasse med lidt mere mad..

Vi er netop igang med at lave en flyer som vi vil hænge op der hvor vi fandt den (Rugmarken ved Buddinge Hovedgade/Bagsværd Hovedgade), men hvis ingen henvender sig, og Hr.Kanin (som vi altså tror er en lille dreng) ellers har det fint, så beholder vi ham..

Hvis I skulle høre om nogen der mangler en lille kanin, så sig endelig til !!

Kommentarer

Guapizimo sagde…
Årh lille pus, jeg havde bestemt heller ikke ladet den være - håber ikke der er nogen der bare har sat den ud i det fri :(
Anonym sagde…
Nåh, sådan en lille fin en. Det er godt, at du kom forbi den igår aftes.

Held og lykke med Hr. Kanin. Jeg går ud fra, at du holder os up to date med om I beholder den eller ej.

;)
Maiken sagde…
nurh... godt der findes mennesker som dig :)
tumling sagde…
Prøv at smid et opslag nede i netto.. Har også for ik så lang tid siden set et opslag om en kanin men ka ski ik huske om det var sådan en :S Huskeren fungere ik haha..
Tina sagde…
Hej Guapizimo
Nej det håber jeg heller ikke - det kan jeg slet ikke forstå at man kan have hjerte til :-(
Tina sagde…
Hej Emma Lovise
Ja ellers er jeg altså ret sikker på at den var blevet ramt af en bil.. :-(

Selvfølgelig skal jeg nok holde jer opdateret, men jeg regner nu ikke med at vi beholder den, men nu må vi jo se :-)
Tina sagde…
Taaark Maiken :-)
Tina sagde…
Hvad har du lavet Tumling, siden den ikke virker så godt? ;-)

Var ude forleden aften og hænge flyers op, 1 ved Gladsaxe Teater, 2 ved findestedet, 1 i Netto, og 1 et sted jeg ik kan huske,hihi..

Populære indlæg