Soon ready for Egypt !?

- selvom det blir jeg vist aldrig rigtig..

D.18.februar tager vi (kæresten, datteren og jeg) afsted til Egypten sammen med kærestens mor, far, storebror (+hans kone og 2 børn). Vi skal være afsted i en uge og bo på et kæmpe luksus hotel med all-inclusive. Jeg kan simpelthen ikke overskue det..
Men det er nok fordi jeg aldrig har været ude og rejse før.. Eller jo, jeg har været en uge i Skotland da jeg gik i 10.klasse, i Norge, Sverige og Tyskland..
Så jeg har aldrig prøvet at bo på et hotel, have roomservice, bade i pools osv osv.. Det blir virkelig underligt..

Og jeg tror også det er derfor jeg ikke rigtig glæder mig, eller dvs det er jeg begyndt at gøre en smule. Men faktisk kun fordi jeg fryser så frygteligt her i DK, og så er tanken om ca 27grader jo meget rart..
Men jeg frygter for flyveturen med et barn på 15måneder, jeg frygter for så meget vand omkring så lille et barn.. Åh.. Men jeg burde jo være taknemmelig, det er en gave fra kærestens mor fordi hun fylder 60 lige om lidt.. Og at få en sådan tur med alt betalt, gratis smidt i nakken - det burde man vist blive glad for, right?

Anyway, så skal jeg i hvert fald lige have tabt mig lidt inden vi skal afsted, og derfor starter jeg på den berømte kålsuppe kur på tirsdag.

Opskriften kommer her:

7 dage - 7kg (for det virker sgu!)

Kålsuppen:
1 hvidkål
2 løg
2 grønne peberfrugter
1 bladselleri (hvilket jeg udelader, da jeg synes at selleri er guds straf for at.. Ja, pas, det er ulækkert !)
1 ds. flåede tomater
1 grøntsagsbouillon
1 oksebouillon

Istedet for bladselleri tænkte jeg at tilsætte 2-3 gulerødder.

-Hak grøntsagerne fin - lad det koge med vand så det dækker og lidt til i godt 10min. Lad det derefter simre til grøntsagerne er møre. Der kan tilsættes alverdens krydderier.

Suppen skal spises hver dag - jo mere, jo bedre :-)

1.DAG: FRUGT (undlad bananer)
2.DAG: GRØNTSAGER (undlad majs + tørrede bønner) + 1 STOR BAGT KARTOFFEL
3.DAG: FRUGT + GRØNTSAGER (samme undladelser)
4.DAG: BANANER M. MÆLK (max 8 bananer og max 2 1/4dl skummetmælk)
5.DAG: BØF M. TOMATER (max 6 tomater)
6.DAG: BØF M. GRØNTSAGER (samme undladelser)
7.DAG: BRUNE RIS + GRØNTSAGER (samme undladelser)

NB! Undlad salt ! Drik 1 1/2 liter vand om dagen. Der må drikkes sort kaffe og dietsodavand.
Vej dig 1.dag, 3.dag, samt når kuren er ovre.

Nøj hvor jeg glæder mig til at hoppe på vægten og være 7kg lettere..
Er godt klar over at det ikke er en slankekur, men kålsuppen er ment som en udrenselseskur, og den virker perfekt ! Og jeg har efterhånden brugt den et par gange, og den er en super kickstarter til en "rigtig" slankekur.

Kryds fingre for at jeg ikke er ved at brække mig af suppen efter 3.dagen ;-)

Kommentarer

Anja sagde…
Er jævnt misundelig over du skal til Egypten! Glæd du dig bare til det, og nyd det i fulde drag mens du er dernede. Tiden går hurtigt :)

Kålsuppen er jeg ikke misundelig over. Hihi. Kan dog godt se den bliver bedre af at undlade selleri, men jeg kunne ikke klare to dage på den "kur". Hehe. Men held og lykke med det :D
Tina sagde…
Hej Anja
Har du selv været i Egypten?
Det hjalp lidt på nervøsiteten at få snakket om alt det praktiske igår, og se nogle billeder fra hotellet og sådan.. Så ja, er da så småt begyndt at glæde mig,hihi..

Tak skal du have, jeg ved jeg kan klare kuren, men uden tvivl så hænger den suppe mig langt ud af halsen efter 2-3 dage ;-)
Anja sagde…
Nej jeg har desværre ikke været i Egypten. Men alle charterdestinationer er skønne (forestiller jeg mig). Har i hvert fald hørt rigtig mange snakke om egypten!
Tina sagde…
Hehe ja sådan har man det vel når man har prøvet at rejse, jeg aner jo ikke hvad skal jeg glæde mig til ;-)

Jah kender også flere der har været der, skal blandt andet besøge min tante imorgen, hun kan forhåbentlig fortælle en masse godt om stedet :-)

Populære indlæg