Blog legJeg er for første gang, blevet tagget i en blogleg - wee :-)
Tak til Anja for det :-)

Bloglegen handler om at man udfra nedenstående ord, skriver et eller andet:


Blomst: Jeg elsker blomster! Men.. Jeg er ikke ret god til at passe på dem, så derfor har jeg udelukkende nogen som kan klare sig (stort set) uden min hjælp, hehe.. Fx min elskede Aloe Vera plante!
Ellers er Solsikke min ultimative yndlingsblomst! Kan huske, da jeg var barn, at mine forældre altid havde de største solsikker ude i haven - nøøøj de var flotte!

Mad: Jeg elsker mad ! Men endnu mere, så elsker jeg at lave det! Og jeg nyder at bruge timevis i køkkenet og experimentere med forskellige ingredienser!
Dog er min favorit (siden jeg var barn) stadig stegt flæsk med persillesovs og kartofler ;-)

Bøger: Jeg læser generalt rigtig mange bøger, og har egentlig ikke lyst til at fremhæve nogle bestemte, for jeg læser mange forskellige genre.


Tøj: Well min garderobe har altid været præget af "farven" sort. Men indenfor det sidste års tid har der efterhånden sneget sig en masse farver ind - alle farver, og jeg er vild med det!
Jeg følger bestemt ikke moden (ikke bevidst i hvert fald), men iklæder mig det som jeg har det godt i !


Sko: Jeg har et par Baby Phat sneaks som jeg æææælsker, men ellers så er jeg hooked på stiletter og støvler !! Og har en heeel del,hehe..

Bagværk: Bagning er også en af mine passioner, for der kan jeg være kreativ og igen bare nyde at stå og hygge mig i køkkenet! Hvis jeg selv skal vælge nogle favoritter må det være chokoladekage og æblekage ;-)

Grøntsag: Da jeg var barn kunne jeg spise 23 agurker om dagen (ca,hehe), og den grøntsag er stadig en af favoritterne. Og jeg kan egentlig lide de fleste, dog synes jeg ikke særlig godt om rød peber..


Frugt: Hmm her må favoritterne være clementiner, bananer, jordbær, ferskner og blommer...

Film: Åh gud, don't get me started! Vi har SÅ mange film! Over 300 er mit bud.. Og jeg elsker at se film - især med kæresten :-) Favorit-genren er gyser! (der findes desværre bare ikke så mange gode..)

Serier: Ja og her er jeg så narkoman.. For bare at nævne nogle af dem jeg har købt på dvd: Lost, Kongen Af Queens, Gilmore Girls, Strisser på Samsø, Rejseholdet, Desperate Housewives.. osv..osv..osv.. Serier er det bedste !!

Te eller kaffe: Te ryger kun ned når jeg er syg og skal have kamillethe med honning. Ellers står den på kaffe - og det er kaffe i alle afskygninger! Der er en grund til at min Senseo er én af mine yndlingsting i køkkenet ;-)

Ugeblad: Hmm læser egentlig ikke rigtig ugeblade, men abonnerer på Woman..!

Strand-, ski eller storby ferie: Well indtil videre har jeg kun prøvet skiferie, og det er bestemt ikke min kop te! Jeg blir hidsig på de skide ski!!! Men flot det er det da - altså landskabet i fx Norge..!
Til februar skal jeg jo til Egypten (nå er det rigtig Tina?! hehe), og lige umiddelbart tiltaler det mig ikke VILDT meget at skulle ligge og glo på en strand en hel uge.. Meeen nu må vi jo se om jeg skifter mening,hihi.. Og storbyferie - puuh ha, det ville jeg slet ikke have råd til - jeg ville jo shoppe amok!!!

Øl eller vin: En iskold Tuborg er altid godt! Jeg nyder også at drikke kold god hvidvin, eller en lækker flaske rødvin..

Sport: Dyrker jeg absolut ikke! - selvom jeg burde..(indsæt flov smiley), men til gengæld er jeg vild med at svømme og cykle!

Nu vil jeg tagge.. hmmm.. Natasha, Mille og Susie .

Kommentarer

Mille sagde…
Hey you!
Er det mig, du har tagget? "Mille" linker nemlig til Natashas blog også :D
If it is, så må jeg hellere igang med associationsblogningen ;9

Mille.
MySplashOfColour.blogspot.com
Tina sagde…
Harj
Ja det er dig jeg mener,hihi..
Sorry det er også første gang jeg linker til nogen på denne måde,hehe.. Måske det er gået lidt for stærkt ;-)

*Tina
Mille sagde…
Tænkte jeg nok, ville bare lige checke efter :) Det er ellers rart at blive linket til, haha!
Jeg går i gang med tilbage-blogningen!

Mille.
Tina sagde…
Så er linket endelig blevet rettet - jeg kunne ikke komme på igår - skide irriterende !

Tina
Anonym sagde…
Drikker du kun kaffe? Jeg drikker også kaffe, men også rigtig meget te, har fundet en super god blanding der hedder Cool mint. den indeholder lakridsrod, mynte, lemongræs og æble. uhm, det er bedre end slik. Du kan få den på nettet på www.millamedenka.dk. Hvis du kun er til kaffe, så handler jeg det hos Kent kaffe, bare lidt om hvor jeg handler mine drikke :)
Tina sagde…
Ja jeg elsker min kaffe ! Det er meget sjældent at jeg synes om the. Jeg synes det dufter fantastisk sådan noget frugt the, meeeen jeg drikker kun et par slurke, jeg synes ikke det er særligt lækkert :-( Men jeg vil da lige lure siden du snakker om :-)

Populære indlæg