Jeg elsker mit liv

- i hvert fald lige nu,hihi..

Jeg skulle jo som bekendt til møde på Jobcentret idag! Og det gik bare perfekt !
Damen fortæller mig at der er 3 muligheder;

1. Møde hver dag fra 9-14 på et jobcenter lidt længere væk, og "lære" at skrive ansøgninger og cv'er.
2. Tage en "mini-uddannelse" på en tankstation..
3. Ikke møde nogen steder hver dag, men derimod have en job-coach som guider mig videre til hvad jeg skal..

Gæt hvilken mulighed hun mente var bedst til mig??

Jep, det blev nummer 3, og det er jeg lykkelig for !! Nu skal jeg bare vente på at min kommende job-coach ringer, så mødes vi på en cafe, drikker noget kaffe, og snakker om min fremtid.. Skøøøønt :-)

Jeg er glad, for det var uden tvivl den bedste løsning. Så føler jeg også at jeg får brugt mig selv lidt mere, forstået på den måde at jeg så selv skal gøre noget for at finde drømmejobbet, eller drømme uddannelsen, og det er fedt !!!

Stort knus fra mig til alle jer !!

Og forresten - infomødet om Egypten igår gik rigtig fint, jeg fik fortalt svigerforældrene at jeg altså var ret så nervøs, og de var bare så søde.. Vi fik talt om alt det praktiske, nu mangler der kun et par småting som jeg får svar på indenfor de næste par dage - dejligt :-)

EGYPT HERE I COME !!

Kommentarer

Mille sagde…
Held og lykke med coachingen! Kunne også godt holde ud at blive coachet over en kop kaffe - jeg sidder istedet med amerikansk historie ud af ørerne :) Hvad er du uddannet som/håber at få job som?

Mille.
MySplashOfColour.blogspot.com
Tina sagde…
Ja ikke? Synes også bare det var den helt rette løsning for mig på nuværende tidspunkt!
Åh historie har aldrig været min stærke side, men er det ikke ret spændende? (måske ikke i for store mængder,hehe)..
Jeg har desværre ingen uddannelse, men har før arbejdet i butik og det var umiddelbart planen, men det kan højst sansynligt ikke lade sig gøre, da kæresten også er i butik.. Dvs ingen ville kunne hente og bringe datteren! Såeh jeg ved faktisk ikke hvad jeg håber på, eller jo, gid vi sammen kunne finde et fantastisk "skrive-job" til mig :-) :-)
Mille sagde…
Det er rigtig spændende, faktisk - det jeg sidder med nu er forbrug i USA, og det er mit all time yndlingsemne indenfor historie. Bortset fra det er historie langt fra min stærke side - jeg er en litteraturpige hele vejen igennem :) Men engelskuddannelsen er opbygget i tre dele: litteratur, historie og sprogteknik, og så må man jo tage det sure med det søde :) På dansk/nordisk var der kun litteratur og sprogtekniske fag...

Nej, det skal jo lige passe sammen med arbejdstider når der er sådan en lille en også, det kan jeg godt se. Håber at hende/ham jobcoachen finder det helt rigtige, både mht til interesse og tid!
Tina sagde…
Uhha ja der er da også masser at tage fat på med det emne ;-)
Hehe sådan er det, så længe det er 1 ud af 3 du ik er så glad for, så er det da meget godt!

Jah det er dødbesværligt at der pludselig er sådan en lille en at tage hensyn til ;-)
Men ja, jeg håber også at jeg sammen med HENDE (hihi) job-coachen kan finde frem til det helt rette :-)

Populære indlæg