Jeg er fanme sej !!

Forleden dag var jeg hjemme hos mine forældre (hvor lillebror Jimmie også opholder sig en del, selvom han egentlig bor i Sverige) og der, inde på gæsteværelset, stod pludselig et terrarie - indeholdende en FUGLE-EDDERKOP - føj for fanden !! Orangefarvet med meget lange ben og lange hår.. AD!!

Jeg gik et par gange ind for at kigge på den (lidt nysgerrig er man vel, selvom man også er bange) men den lå gemt under et stykke træ.. Så da Jimmie kom ind af døren var han der jo med det samme; "Hvaeh søs, skal du ikke prøve at røre ved den?" NEJ JEG SKAL SGU DA EJ ! Eller.. JO JEG SKAL!

Så jeg rørte altså ved en ret stor (kun 4 md gammel, så okay ikke heeeelt stor måske,hihi) fugle-edderkop igår - nøj jeg var stolt af mig selv !!!!

Hvad siger I til sådan én?


Kommentarer

Anja sagde…
Tror jeg er på Eeeew siden. Hihi. Det er sgu skræmmende med sådan en stor edderkop :S
Tina sagde…
Hej Anja
Hehe sådan havde jeg det også - men jeg blev sgu for nysgerrig!
Og måske kan jeg godt komme til at synes om den.. Det var jo kun en lille baby, og de kan blive op til 25 år (!!!) så jeg har da masser af tid til at lære den lille fætter at kende ;-)
*Tina
Anja sagde…
Haha, ja det er sandt.
Jeg har det ikke så godt med kryb generelt. Men i Australien lærte jeg at være lidt mindre sart og fik da både holdt en slange og div. firben. Men edderkopperne vender jeg mig vist ikke rigtig til. Hehe. Ville få forhøjet blodtryk hvis der boede sådan en hos mig tror jeg ;-)
Tina sagde…
Nej det har jeg faktisk heller ikke.. Slanger og firben synes jeg heller ikke er så slemt - edderkopper og krabber og skorpioner osv - det er slemt! Syns jeg,hihi..

Haha ja jeg håber aldrig at min datter vil have sådan én, puuh ha.. Ville konstant tænke; "Hvad hvis den slap ud?".. AD!
Pauli Mikkelsen sagde…
Har sådan en samme slags gående på bordet her lige nu. de bider en gang imellem, men det er nu ikke noget man dør af. den er bare en sjov lille fætter :)

Populære indlæg