Sommerfest i dagplejen

-var vi til igår. Og det var faktisk rigtig hyggeligt!

Jeg tog selvfølgelig et par billeder, men jeg vil ikke vise dem her da et par af de andre børn også er med på (og hvem siger at deres forældre syns det okay at komme online,hihi) så derfor vil jeg bare fortælle hvad min nu 2,5 årige datter er begyndt at sige ;-)
Det startede forleden dag da hun, jeg og manden var på vej hjem (hun på 3hjulet cykel - for første gang på gaden!) og vi nåede til en lidt stejl bakke og hun så pludselig stopper op og udbryder: "Oh my god en bakke !" Vi var flade af grin, det lød simpelthen så fint!

Igår til sommerfesten sagde hun det også nogle gange, og dagplejemødrene (+ Pelle, den mandlige dagplejer) havde endda hørt det flere gange i løbet af dagen - så Selina har været det helt store samtaleemne igår,hehe..

Det er sjovt sådan noget, med ting de små begynder at sige.. Hendes kusine siger fx: "Nixen bixen" hver gang hun bliver spurgt om noget, og det har Selina selvfølgelig også fanget, så jeg prøver ihærdigt at få den kørt lidt videre og overtale hende til at sige:"Nixen bixen, Karen Blixen" :-D Men indtil videre siger hun bare at hun ikke kan sige det,hehe...

Når nu det her indlæg handler om lillepigen skal I da ikke snydes for et par billeder af hende:

Selina sammen med Lea, Emma og Lille Emma <3

Smukke generte Selina :)

Ehm..Jah, hun leger med vand,hehe..

<3 <3

Kommentarer

åhh hvor er hun dog bare sød.
Tina sagde…
Tak skal du have :-)
rijaH sagde…
Nuuurh hvor er hun sød :D
Tina sagde…
Hihi tak skal du have :-)
Har også lyst til at spamme bloggen med billeder af hende - men så tror jeg at folk vil blive en smuuuule trætte af hende,hehe..

Populære indlæg