Rrrrr... I'm a tiger inside..!

Kl.12.00 tirsdag stod kæresten og jeg her...

"Venteværelset"
Cool "tatoveret" ben :-)
Sej dukke på deres altan..

Sa bliver der tegnet på mig...!

Resultatet - Rifter = Tiger Inside ;-)

Intern kærestetatovering på fingeren <3
Kæresten og jeg har længe snakket om tatoveringer og igår fik vi så endelig en tid! Jeg var en smule nervøs inden, men havde lidt svært ved at forholde mig til det - anede jo ikke hvordan det føltes at blive tatoveret..
Og da vi så stod foran døren til Hardcase Tattoo kunne jeg pludselig godt mærke det lidt i min mave..

Men hele stemningen hos Lars og Rachel var bare så fantastisk og man følte sig virkelig velkommen og havde det næsten som om man havde kendt disse mennesker i flere år!

Tatoveringen på ryggen gjorde faktisk ikke særlig ondt, det værste var hver gang han tørrede af med papir (fordi jeg blev så øm!) men selve nålen var overhovedet ikke særlig smertefuld..
Den på fingeren gjorde til gengæld MONSTER ondt! Men det var jo super hurtigt overstået - heldigvis ;-)

Vi var som sagt derinde kl 12.00, og vi gik først derfra kl 20.30 - meget lang dag,hehe..
Men vi holdt også en del pauser - Lars skulle jo have lov at både ryge, spise, drikke og tale med potentielle kunder der konstant kom ind..

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse og vi kommer bestemt igen ! (Pønser faktisk på at tage derind til November når lillepigen er fyldt 3 år, for så vil jeg have hendes navn på håndleddet, og hundens poter et sted på benet...)

Prisen for disse 2 tatoveringer blev kun 1500,- - det syns jeg er vanvittig billigt !!
Jeg flasher kærestens tatoveringer om et øjeblik!

Tiger tatoveringen er min allerførste tatovering nogensinde, og jeg må altså indrømme at jeg er lidt stolt af mig selv - den fylder jo det kvarte af min ryg !! Og jeg peb ikke engang ;-)

Kommentarer

Tanja sagde…
Sikke en fed tatovering..
Har en på foden og jeg vil gerne have flere.. men skal altså også bare være helt sikker på hvad og hvor før jeg får det lavet :p
Tina sagde…
Tusind tak!
Haha ja sådan har jeg det også!

Populære indlæg