Hej overskud! Og velkommen!
Mmm, der er nu intet som friskbagt brød om morgenen..
Igår aftes var jeg hos en veninde i Vanløse, og hun fortalte om et virkelig godt brød hun havde lavet, så da jeg skulle hjem bad jeg forsigtigt om opskriften :-) Jeg biksede dejen sammen igår aftes og vupti, lunt og lækkert brød til mig idag :-)
Hvis I også vil prøve opskriften så kommer den her :
KONFLIKTBRØD
10 g gær
1 spsk salt
5 dl lunken vand
660 g mel
Jeg blandede hvedemel, durummel og speltmel - det bestemmer du fuldstændig selv :-)
Dejen SKAL hæve min. 5 timer ! Hvis der kommer til at gå mere end 5 timer før du bager brødet, så stil dejen på køl.
Ca 40min ved 210-220 grader.
Du kan spice brødet op ved fx at drysse oregano eller andet krydderi ovenpå. Eller måske nødder ;-)
Mmm det smager i hvert fald dejligt, og så føler jeg at jeg har mega meget overskud nu, hihi..
Igår aftes var jeg hos en veninde i Vanløse, og hun fortalte om et virkelig godt brød hun havde lavet, så da jeg skulle hjem bad jeg forsigtigt om opskriften :-) Jeg biksede dejen sammen igår aftes og vupti, lunt og lækkert brød til mig idag :-)
Hvis I også vil prøve opskriften så kommer den her :
KONFLIKTBRØD
10 g gær
1 spsk salt
5 dl lunken vand
660 g mel
Jeg blandede hvedemel, durummel og speltmel - det bestemmer du fuldstændig selv :-)
Dejen SKAL hæve min. 5 timer ! Hvis der kommer til at gå mere end 5 timer før du bager brødet, så stil dejen på køl.
Ca 40min ved 210-220 grader.
Du kan spice brødet op ved fx at drysse oregano eller andet krydderi ovenpå. Eller måske nødder ;-)
Mmm det smager i hvert fald dejligt, og så føler jeg at jeg har mega meget overskud nu, hihi..
Published with Blogger-droid v1.6.5
Kommentarer
Jeg har tænkt på dig rigtig rigtig tit, og først nu ser jeg at du har været aktiv blogger igen siden november.. altså..
Velkommen tilbage.. altså for 2 måneder siden :p
Lækkert brød.. elsker det at kunne lave dejen dagen før.
Hihi, tak skal du have :-)
Jah det er virkelig et lækkert brød, skal uden tvivl snart lave det igen!!