There's a first time for everyting..

Husker I at jeg skrev om et bryllup?
Det var lørdag d.26.juni i Syv Kirke.. Jeg havde jo halsbetændelse, men proppede mig selv med piller og strepsiler og vi kom afsted..

Vielsen var hurtigt overstået (var de fleste meget glade for...), bruden var smuk, musikken var god, maden rigtig lækker, og stemningen i top...

Og I skal da ikke snydes for lidt billeder, så here goes:


Billederne er nøje udvalgt så jeg ikke afslører hvem der blev gift og hvem der var med.. Det er jo nok ikke alle der vil syns det er oki sådan lige at komme online ;-)

Da vielsen sluttede, tog vi hjem i parrets store skønne have, med heste og kaniner i baghaven, hvor der var stillet et stort fest-telt op, som indeholdt Slush-ice maskiner og popcorn i lange baner, (fra min mand's fætters firma - tjek det her) og selvfølgelig velkomstdrink og masser af frisk frugt!

I et hjørne af haven havde fætterens firma endnu engang haft en finger med i spillet;


Svigermor og jeg i hård kamp ;-) Men hold da op hvor kan det anbefales, det var virkelig virkelig sjovt !! Håber jeg får mulighed for at prøve det igen en dag!!

Alt i alt var det en meget vellykket dag synes jeg.. Men klokken 22 var jeg helt færdig, jeg kunne ikke klare alle de mennesker længere og ville bare gerne hjem.. Min hals generede mig lidt igen og mit hovede dunkede..
Men jeg er glad for at have oplevet mit allerførste bryllup :-)

Kommentarer

Ms Confashion sagde…
Ejjjj, hvor er det bare en FED måde at fejre bryllup på!
SKØNT at det ikke alt sammen går op i at sidde til højbords ;-D
Tina sagde…
Ja det var virkelig fedt at det foregik sådan! Og nøøøj hvor var jeg glad for at selve vielsen ikke tog ret lang tid, det var rart bare at komme videre ud i det gode vejr og fejre brudeparret :-)
Tanja sagde…
Bryllupper er hyggelig :D Elsker det.
Synd du skulle være så dårlig lige den dag..
Tina sagde…
Jamen det er bare typisk mig og min timing,hehe..
Jeg havde det okay indtil klokken 21 ca.. Og så holdt jeg ud en time mere..

Men det værste var nu at der var rigtig rigtig varmt i teltet hvor vi sad og spiste, og jeg fik vitterligt nogle voldsomme hedeture :-(
Men ellers så hyggede vi os :-)

Populære indlæg