fredag den 7. maj 2010

Idag bliver en god dag..

Datteren har fået lov at blive hjemme fra dagpleje idag. Hun ville have været det eneste barn dernede, og så tænkte jeg at så kunne hun hygge med sin mor istedet for!

Omkring klokken 11 drager vi mod Lyngby Storcenter for at møde veninde Julia (der skal findes mors-dags-gaver), og datteren er allerede total hooked på at vi skal spise is når vi kommer derud,hehe..
Hvordan hun så kommer til at sove middagslur idag, det må vi se på.. Barnevognen kommer selvfølgelig med, meeeen det er ikke altid hun er så god til at sove hvis barnevognen bevæger sig rundt et eller andet sted med andre mennesker...
Og så er det planen at, når vi kommer fra Lyngby, så smutter vi ned forbi mandens nye arbejde (som jo, dejligt nok, kun ligger 10min herfra) og så følges vi hjem og laver noget god mad og hygger lidt med datteren inden hun skal i seng.. Og så er jeg riiiimelig sikker på at den står på Lost i aften (in case I også ser Lost, så lad venligst være med at afslør noget, for vi er "kun" nået til afsnit 3 i sæson 5!!) og guuuud hvor er det bare blevet vanvittigt spændende !!!

2 kommentarer:

En Hittehønes verden sagde ...

Hvor hyggeligt med en mor-datter-dag! ;o) Det skal der også være plads til!
Herhjemme æder vi også Lost råt - manden henter de nye afsnit og så står den ellers på hygge...
Rigtig go' weekend.
Knus fra Maria.

Tina sagde ...

Hej Maria
Jah det er så dejligt når vi har den "pludselig-opståede" tid sammen :-) I Lyngby mødtes vi dog med 2 af mine veninder, men det syns datteren jo også er helt fantastisk - al den opmærksomhed,hihi..
Hehe jah vi har noget med vores dvd-samlinger, så alt godt blir købt hjem ;-)
Det er godt nok også en fed serie altså !
Savler du også i stor stil over Sawyer?

Knus Tina