lørdag den 14. november 2009

Jeg er vist lidt smålun på Andreas

- og det hedder min kæreste altså ikke..!!

Det hedder Bai-D fra Selvmord til gengæld, og nøj han var sød i torsdags!!


Kæresten og jeg var i Imperial kl 23.15 ca, og da vi trådte ind i lobbyen var de midterste store borde PROPPET med åbne iskolde Tuborg - ahhhh!

Da vi havde fundet vores pladser (første række selvfølgelig,hihi), sad vi lige ved en nøddør, og hvem stod derude og røg? Det gjorde Liam (aka L.O.C) selvfølgelig, så ud med os og sludre lidt med ham den skønne :-)

Da koncerten gik igang var det med et brag! Bassen gik HELT AMOK og det var svært at høre teksterne, men musikken og beats'ne var fanme iorden!!
De fyrde den max af og var allesammen lidt smækre-lækre at se på ;-)

Da showet sluttede stod vi op ved scene-nedgangen, og kæresten nåede lige at give hånd til dem alle og sige at de sparkede røv!!

Herefter smuttede vi ud og købte albummet (som først udkommer d.16.) og stillede os så og ventede på at drengene skulle komme ud som lovet.. Pludselig opdagede vi at de havde taget plads ovenpå til en snak og lidt signing..

Vi startede med Bai-D (årh en lækkerbuks den mand altså er...) som vi fik nogle rigtig fine billeder af, og selvfølgelig hans auto på både singlen og albummet - fedt, tak for det Andreas !!

Så gik turen til Orgi-E, men på vejen opdagede vi lille Rune-flødebolle-dreng-Rask som stod helt alene, og tænkte; Hey, ham snupper vi lige på vejen! Så billede og signing der også...
Da vi sku videre til næste offer, stødte vi nærmest ind i L.O.C som vi så også lige fik hilst på igen, og fik nogle fine billeder af :-) Tak din gamle dreng !!

Endelig kom turen til Orgi-E som var OMRINGET af mennesker, og da vi endelig kom igennem myldret siger han; "Heeeey, det sgu' da vores trofaste fans! Det var da jer jeg snakkede (og tog billeder) med ved Tabushop-åbningen ik?" Haha sejt, Orgi-E fortjener sit navn; "Emilo-Go-Stilo" :-)

Ahh det var en dejlig aften, og hele vejen hjem var vi total oppe at køre, det havde bare været den bedste oplevelse..!

Glæder mig allerede til at se drengene igen...!!

2 kommentarer:

Susie sagde ...

Hvor er bloggen bare blevet fin:)). Godt at du fandt en løsning, og du må endelig sige til, hvis du får brug for hjælp til andre blog-relaterede ting:)

Mange hilsner,
Susie(freyas)
www.stylemeupplease.blogspot.com

Tina sagde ...

Hej Susie
Tusind tak skal du have, det tog godt nok også sin tid,hihi..
Det er dejligt du er der hvis der skulle blive brug for det :-)
Knus Tina